RESKA arbejder sammen med en af verdens førende konsulentvirksomheder med speciale i bibliotekers design, samt projektering ved såvel nybygning som renovering. Vi kombinerer design med erfaring fra samarbejdet med bibliotekarer, arkitekter, designere og entreprenører fra alle sektorer i såvel Danmark som resten af verden. Desuden forstår vi bibliotekernes behov grundet vores mangeårige samarbejde med dem. Det gælder såvel de offentlige som de private sektorer.

Vores mission er at holde os orienteret om spørgsmål vedrørende bibliotekets verden og hele tiden vurdere vores portefølje for at sikre at vores design, produkter og serviceydelser til enhver tid er up to date. Nye initiativer, samt regelmæssige tilføjelser i vores sortiment, imødekommer de ændrede behov, som vores kunder og deres brugere måtte have. Det er vores viden, samt vores inspirerende biblioteksdesign, som vi bibringer hvert projekt, der har givet os en stor og trofast kundekreds.

Vores designteam producerer iøjnefaldende layout for at skabe både funktionelle og æstetisk tiltalende biblioteksmiljøer.   

 

Se eller download vores brochure her