- - - - - -

Plastikskab

Skabe med mange muligheder

 

Reska har Danmarks største udvalg af skabe. Vi har skabe i en høj kvalitet, hvor design og funktionalitet er i særklasse. Lad dig inspirer igennem vores store udvalg her på siden. 

Omklædningsskabe

Som tæller lige fra 1-16 dørs omklædningsskab, runde skabe, visuelt skab, hygiejne/førstehjælpsskab, renttøj/vaskeriskab, qubic skabe, golf skabe, skabe med garderode, fritidsskabe, 2 personers/tvillinge og rent skab.  Søger I omklædningsskabet til omklædningsrummet, det visuelle skab til kontoret, personaleskabet til jeres arbejdsplads eller skabe som kan låses til idrætshallen eller skolen, så finder i det hos Reska.  Der er mulighed for opbevaring af værdigenstande. Vi har også mulighed for at  hjælpe med levering af elevskabe til skoler og foreninger, skoleskabe.dk er en del af Reska læs mere her.

 
computerskabe

Vi har lige fra 15 skabsrum med en låge og 15 skabsrum med 15 låger. I kan få computerskabe på hjul, så de er lige til at flytte rundt.

 
Ultrabox plastikskabe

 

 

 

Opbevarinsskabe

Fleksibelt opbevaringssystem i stål til den hygiejnebevidste fødevareindustri og medicinskesektoreren. Vi har både industri, værktøjsskab, kontor, rengøringsskabe.  Alle vores produkter er omfattet af antibakteriel teknologi både i plast og stålinventar. Kan anvendes enkeltvis eller kombineres på mange måder, kun fantasien sætter grænser.

 

Reska
Bakkegårdsvej 47 
5330 Munkebo
Danmark
Cvr. nr.: 14893091
Telefon nr.:+45 27 150 140  
Email: mail@reska.dk

Kundeservice - Tryghed i købet og hjælp til vores kunde er et vigtigt begreb for os. Vores største ambition er, at du skal føle dig godt tilfreds med dit køb. Landsdækkende service - Vi sælger og installerer i hele Danmark, ingen ø eller landsdel er for lille til os, alle får den samme service som vi har givet til vores kunder siden 1950.