Reska er producent af biblioteksreoler, kontorreoler, mobil- eller kompaktreoler, skabe, omklædningskabe, computerskabe med eller uden opladningsmuligheder, omklædningsinventar, magnet- og opslagstavler, lager- og opbevaringreoler samt en masse andet tilbehør.

Det som RESKA nok er mest kendt for er, at være det mest udbredte bibliotekssystem i verden og det er vi stolte af. I mere end 70 år har vi eksisteret og udviklet os sammen med biblioteksreolen og vi har samtidig fået nye produkter med. 

Reolsystemet blev udviklet af Rudolf Koreska i 1949 og varemærkeregistreret i 1950. Såvel design som funktion virker tidløst.

RESKA arbejder sammen med en af verdens førende konsulentvirksomheder med speciale i blandt andet bibliotekers design, samt projektering ved såvel nybygning som renovering. Vi kombinerer design med erfaring fra samarbejdet med bibliotekarer, arkitekter, designere og entreprenører fra alle sektorer i såvel Danmark som resten af verden. Desuden forstår vi vores kunders behov grundet vores mangeårige erfaring samt samarbejdet med jer. Det gælder såvel de offentlige som de private sektorer.

Vores mission er at holde os orienteret, være nytænkende og nyskabende samt at vi hele tiden vurdere vores portefølje for, at sikre vores design, produkter og serviceydelser til enhver tid er opdateret. Nye initiativer, samt regelmæssige tilføjelser i vores sortiment imødekommer de ændrede behov I som vores kunder og jeres brugere måtte have. Det er vores viden, samt vores inspirerende design, som vi bibringer et hvert projekt med, der har givet os en stor og trofast kundekreds.

Vores designteam producerer iøjnefaldende layout for at skabe både funktionelle og æstetisk tiltalende miljøer.

For yderligere oplysninger om vores produkter bedes du kontakte os. Klik her