I 1949 designede og udviklede Rudolf Johan Koreska det modulopbyggede reolsystemet Reska. Rudolf Johan Koreska var en dansk låsesmed, forretningsmand og virksomhedsgrundlægger. Han var manden bag Ruko-låsen og ikke mindst Reska møbler.

 I 1950 søgte han verdenspatent på reolsystemet og han gav det navnet  Reska, som er endelsen i hans efternavn. I 1950 etablerede Koreska møbelfirmaet Reska i Birkerød  på Hvidegaard. Op igennem 60érne havde vi 4 virksomheder og mere end 300 ansatte. I 1977 bliver vi opkøbt af møbelfirmaet Labofa A/S som fortsætter med navnet Reska indtil 2002. Labofa Munch A/S blev opdelt i november måned 2008 til henholdsvis Labofa A/S og Munch Furniture A/S, hvor Reska bliver en del af Munch Furniture A/S. 

I sommeren 2011 bliver Reska igen en dedikeret virksomhed med speciale indenfor biblioteksmiljøer og kontorer. Reska varemærket bliver købt af John Jacobsen som har arbejdet med salg, projektstyring  og produktionen af  Reska siden 1998, både herhjemme og i udlandet. I Reska sælger vi vores produkter både i ind og -udland og vi samarbejder med arkitekter og designere og laver også selv vores eget biblioteks og kontor layout.    

RESKA ER INDBEGREBET AF ÆGTE DANSK DESIGN.

Vi arbejder  i Reska ud fra det princip, at alle kunder er unikke og hver enkelt opgave har sit eget særpræg. Vi bliver inspireret af vores kunders entusiasme og vi har øje for tidens nyeste trends. Vi kan hjælp dig uanset om du er privat kunde eller om du kommer fra en virksomhed. 

Du er velkommen til at kigge dig omkring her på vores hjemmeside, handle i webshoppen eller kontakt os på telefonen for professionel rådgivning eller for at få et uforpligtende tilbud på mail.